FCC Baschet Arad: Povestea baschetului feminin arădean merge mai departe

  de Dan Lazăr | 6 iulie 2020, 8:07 AM | Coronavirus | Sport | Știri Arad

  0

  „Povestea baschetului feminin arădean merge mai departe” este titlul unui comunicat al echipei de baschet feminin FCC Baschet Arad, pe care îl redăm mai jos.

  „Ce s-a întâmplat în acest început de an, cu pandemia de Covid-19 care a afectat întreaga mișcare sportivă, nu putea să nu atingă și echipa noastra, cea mai titrată grupare arădeană din sporturile de echipă, FCC Baschet Arad. Clubul s-a văzut în imposibilitatea de a accesa fondurile nerambursabile, din prima sesiune de finanțare pe 2020, oferite de Centrul Municipal de Cultură din cadrul Primăriei Arad, întrucât competiția a fost suspendată, ulterior declarată încheiată de catre Federația Română de Baschet.

  În aceste momente prioritară este sănătatea celor din jur, a locuitorilor orașului, așa cum bine punctau și reprezentanții administrației locale, sportul trecând la un moment dat în plan secund. Dar, odată cu revenirea la starea de normalitate, așteptăm cu interes sesiunea a doua de proiecte pentru a ne regrupa și a putea să construim o nouă echipă de baschet de care arădenii să fie mândri prin rezultatele obținute.

  Avem speranța că Primăria Arad prin Centrul Municipal de Cultură va aloca un buget consistent sportului, astfel încât să compenseze, într-o oarecare măsură, faptul că prima sesiune a fost anulată din motivele enunțate mai sus”, se arată în comunicatul postat pe site-ul clubului arădean de baschet feminin.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.