Faza județeană a concursului „Sanitarii Pricepuți” a fost câștigată de elevii Colegiului Național „Vasile Goldiș” | GALERIE FOTO

  de Dan Lazăr | 10 May 2022, 6:28 PM | Educaţie | Sănătate | Știri Arad

  0

  După doi ani de pauză în care nu au reușit să se întâlnească fizic, marți elevi de la 11 școli gimnaziale s-au duelat în cadrul evenimentului „Sanitarii pricepuți”, pentru a putea continua tradiția acestui frumos concurs de acordare de prim ajutor în rândul elevilor din ciclu gimnazial.

  Cu emoții și plini de entuziasm, în jurul orei 10, s-au strâns în fata Sălii Polivalente din Arad, peste 70 de elevi alături de profesorii care i- au pregătit și unele cadre medicale, care și în acest an s-au implicat în jurizarea acestui concurs.

  După o proba teoretică și una practică clasamentul a arătat în felul următor:
  Locul I – Col Nat Vasile Goldiș Arad
  Locul II – Scoala Gimnazială Aron Cotruș
  Locul III – Colegiul Național Moise Nicoară, la egalitate de puncte cu Liceul Teoretic Gheorghe Lazăr din Pecica.

  „Ne bucurăm că la acest eveniment împreună cu noi a participat cel mai vechi voluntar al filialei de Cruce Roșie arădene în vârstă de 86 de ani, asistent Pintilescu Magdalena, ceea care a inspirat numeroase generații de voluntari.

  Mulțumim tuturor factorilor implicați în derularea acestui concurs, medici, asistenți medicali, profesori, voluntari de Cruce Roșie, dar și elevilor care au ales sa formeze echipajele de prim ajutor”, au transmis organizatorii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.