Fără opoziție! Bătrâna Doamnă e pe primul loc după o victorie la masa verde!

  de Lucian Dănilă | 2 mai 2014, 11:07 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  UTA Bătrâna Doamnă este noul lider al ligii a patra arădene. Profitând de înfrângerea Progresului Pecica pe terenul Gloriei, jucătorii antrenați de Roland Nagy erau foarte motivați să învingă Semlacul pentru a trece pentru prima dată în acest campionat pe primul loc la finele unei etape.

  Bătrâna Doamnă a trecut pe primul loc dar… fără joc. Nu au mai avut cu cine pentru că doar șase jucători s-au prezentat de la gruparea oaspete. Cei care trebuiau să vină de la Semlac au transmis că s-a defectat mașina pe drum și nu mai ajung!
  Oficial, UTA BD nu a câștigat încă acest joc, dar o va face la comisiile AJF de săptămâna viitoare. „Ce mai pot să spun? Suntem lideri după 25 de etape și sper să rămânem acolo până la final”, a spus Roland Nagy.

  Pentru a-și ține echipa în ritmul competițional, Roli a împărțit jucătorii în două garnituri și a dat drumul unui joc școală. Chiar dacă nu e important, „albii” au trecut cu scourul de 3-0 de „roșii” după 60 de minute de joc.

  Interesant este că deși a fost un joc școală, niciunul dintre spectatori nu a plecat de la stadion, iar galeria a cântat pe toată durata disputei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.