UEFA a mazilit Albania! Joc pierdut și amendă uriașă pentru albanezi, iar sârbii pierd și ei trei puncte!

  de Special Arad | 24 octombrie 2014, 5:18 PM | Sport

  0

  Partida dintre Serbia şi Albania, disputată pe 14 octombrie la Belgrad, a fost întreruptă din cauza unor incidente între jucătorii ambelor echipe, suporteri şi forţele de ordine.Comisia de Control, Etică şi Disciplină a UEFA a decis ca meciul să nu se mai rejoace, iar Albania să piardă cu 3-0 la masa verde. De asemenea, Federaţia Albaneză de Fotbal a primit o amendă de 100.000 de euro, potrivit site-ului uefa.com.

  Federaţia albaneză a anuţat că va face recurs la decizia UEFA.

  „Decizia comisiei UEFA este ciudată şi inacceptabilă. Federaţia albaneză va face apel pentru a obţine cele trei puncte”, a declarat secretarul feneral al forului din Albania, Ilier Shulku”, scrie Mediafax.

  Şi naţionala Serbiei a avut de suferit după acest meci. Sârbii vor pierde trei puncte şi vor trebui să dispute următoarele două meciuri de pe teren propriu cu porţile închise. De asemenea, Federaţia Sîrbă de Fotbal a fost amendată cu 100.000 de euro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.