„Familia Bundy” va avea o continuare, centrată pe personajul Bud Bundy

  de Special Arad | 13 septembrie 2014, 3:16 PM | Film

  0

  „Familia Bundy” va avea o continuare, producţia TV urmând să îl aibă ca personaj central pe Bud, fiul îndrăgitului cuplu Al şi Peggy, familia disfuncţională din Chicago a cărei poveste a stat la baza unuia dintre cele mai urmărite seriale de comedie în anii 1990.

  Serialul care le-a adus faimă actorilor Ed O’Neill, Katey Sagal, Christina Applegate şi David Faustino va avea o continuare, la 27 de ani de la premieră, protagonistul noului show TV urmând să fie David Faustino, care va da din nou viaţă personajului Bud Bundy. Noua serie TV va fi produsă de Sony Pictures Television, potrivit hollywoodreporter.com.

  Deocamdată nu există informaţii referitor la care dintre ceilalţi membri ai distribuţiei originale vor apărea în noul serial, în afara lui David Faustino.

  Serialul “Familia Bundy”, în original “Married … With Children”, a fost difuzat iniţial în Statele Unite, de postul de televiziune Fox, în perioada 1987 – 1997, timp de 11 sezoane şi 259 de episoade. Povestea familiei disfuncţionale din Chicago a fost creată de Michael G. Moye şi Ron Leavitt.

  Protagoniştii serialului s-au bucurat de o carieră de succes după apariţia în “Familia Bundy”. Ed O’Neill joacă în sitcomul de succes “O familie modernă”, alături de Sofia Vergara, Christina Applegate a avut roluri în mai multe seriale de comedie şi continuă să fie una dintre actriţele cele mai solicitate în domeniu, Katie Sagal joacă în serialul dramatic “Sons of Anarchy” şi este o cântăreaţă de succes. David Faustino a apărut recent într-un episod din “O familie modernă”, alături de Ed O’Neill.

  Distribuţia originală s-a reunit recent cu ocazia dezvelirii unei stele dedicate lui Katie Sagal pe faimosul bulevard al celebrităţilor din Hollywood.

  “Familia Bundy” nu este singurul serial al anilor 1990 care reintră în atenţia producătorilor de televiziune americani. Sitcomul “Casă plină” va beneficia de o continuare a poveştii care le-a făcut celebre pe gemenele Mary-Kate şi Ashley Olsen, alături de John Stamos şi Bob Saget.

  kelly-bundy

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.