Fami(g)lia nu e unită: socrul și ginerele își aniversează „Gheorghe”-le în locații diferite!…

  de Andrei George | 23 aprilie 2014, 6:11 PM | Culise | Recomandările editorilor

  0

  Unu la Marem – celălalt la Continental… nu e greu de ghicit care unde… Unu le dă invitațilori înghețată după ceva bufet suedez a la pocăiți – celălalt le dă clasă de la mafioții cu ștaif… Amândoi au și de unde, și din ce, și de ce. Dar dincolo de opulența… cam gratuită din gestica asta de nabab și de dizarmonia din casa lor – observabilă cu ochiul liber și fără site-uri de știri deschise la tagurile Gheorghe Falcă & Gheorghe Seculici – se remarcă un amănunt de prost gust ce s-a mai făcut remarcat… dar nu în scris și nu în presa (mă-nțelegi) liberă: bă, frate, de câte ori e Sfântul… al cărui nume e purtat de șeful de partid, acel șef de partid convoacă un BPJ – Birou Politic Județean… pentru laici!
  V-ați prins, nu?… Ca să nu cumva să uite… sau „să nu poată veni”… vreunul de la țară cu ploconul!…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.