Fals privind identitatea, descoperit la P.T.F. Nădlac II

  de Special Arad | 10 May 2022, 11:08 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat un bărbat din Liban care a încercat să treacă ilegal frontiera de stat, prezentând la control documente care aparţineau altei persoane.

  Tot în cursul zilei de ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, călătorind ca pasager într-un autocar înmatriculat în România, un bărbat care s-a legitimat la controlul de frontieră cu un document de călătorie pentru refugiați și un permis de ședere, ambele documente eliberate de către autoritățile din Germania.

  Cu ocazia verificării documentelor în cauză, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că  între persoana prezentă la control şi fotografiile din documentele prezentate există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care aceasta a fost condusă la sediul instituției pentru cercetări. În urma verificărilor s-a stabilit că persoana este cetăţean din Liban, în vârstă de 32 de ani.

  Polițiștii de frontieră au iniţiat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunilor de fals privind identitatea și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.