sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Falcă s-a autopropus să candideze pentru funcția de primar al Timișoarei!

  de Lucian Dănilă | 22 aprilie 2023, 5:39 PM | Culise | Știri Arad

  8

  Gheorghe Falcă își trăiește ultimul an în funcția de europarlamentar și zilnic își ocupă mintea cu ceea ce are de făcut începând din 2024, pentru că șansele să mai candideze o dată pentru Bruxelles (n.m. sau Brucles cum îi place lui să numească una dintre capitalele UE) sunt minime.

  În sferele politice arădene se vorbește tot mai mult despre posibilitatea ca Falcă să fie următorul candidat al PNL pentru președinția Consiliului Județean Arad. În acest caz, va fi nevoie să i se caute un loc călduț actualului președinte Iustin Cionca, dar se vor descurca ei…

  Ultima variantă a sosit chiar din orașul de pe Bega, loc în care Gheorghe Falcă și-a petrecut o bună parte din timp în ultimii ani. Presa timișoreană scrie că Falcă a fost la începutul acestei săptămâni la Timișoara unde a criticat, într-o ședință de partid, felul în care este condusă filiala din Banat de Alin Nica.

  Timisplus.ro scrie că Gheorghe Falcă s-a autopropus chiar pentru a candida la funcția de primar al Timișoarei, competiție în care până acum sunt înscriși din partea liberalilor Cosmin Tabără și Sorin Supuran.

  De urmărit acest subiect, iar în ceea ce privește personajul Gheorghe Falcă, nu ne-ar mai mira nimic. Sondajele, însă, nu îl prea ajută….

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.