luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Fake-uri de peste 26.000 de lei, confiscate de polițiști

  de Special Arad | 28 octombrie 2022, 7:47 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoriei Arad, au desfășurat, la data de 27 octombrie a.c., două percheziții domiciliare, la imobile din Sânleani și Mândruloc.

  În urma activităților, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 332 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, acessorii, ceasuri, ochelari și detergenți, purtătoare ale însemnelor unor mărci înregistrate cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Valoarea totală a bunurilor confiscate este de aproximativ 26.560 de lei. Totodată, au fost ridicate înscrisuri și documente cu valoare probatorie.

  În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată și înșelăciune.

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.