Facebook promite că nu îi va mai lăsa pe alții să te spioneze

  de - | 14 martie 2017, 4:13 PM | Social Media

  0

  Facebook și-a schimbat recent politicile platformei, dorind să creeze un mediu mai sigur pentru utilizatorii site-ului, scrie playtech.ro.

  Noile schimbări interzic în mod explicit dezvoltatorilor să folosească datele obținute de la Facebook pentru a supraveghea utilizatorii. Această schimbare din partea companiei vine ca răspuns la presiunile continue din partea organizațiilor pentru drepturile omului, care vor ca supravegherea din partea instituțiilor, cum ar fi poliția, să devină mai dificilă.

  Cu toate acestea, site-ul se folosește excesiv de tehnologii de colectare a datelor, la care trebuie să adăugăm și faptul că, în 80% din cazuri, compania cooperează cu autoritățile. Astfel, putem afirma că Facebook este o unealtă de supraveghere în masă, care oferă date poliției și care împiedică dezvoltatorii să creeze unelte de supraveghere pentru a oferi date poliției. Compania nu a luat până acum decizia de a nu răspunde citațiilor venite din partea autorităților, care pot cere oricât de multe informații vor despre un utilizator.

  Sursa: Playtech.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.