miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Facebook lucrează intens la o alternativă pentru Snapchat

  de Special Arad | 19 mai 2014, 9:31 PM | Social Media

  0

  Deşi prima lor tentativă a fost un eşec de proporţii, cei de la Facebook vor neapărat să lanseze o alternativă decentă la Snapchat, scrie Playtech.ro.

  Snapchat a făcut furori printre amatorii de mesaje care se evaporă la câteva secunde după ce au fost recepţionate. Cu toate acestea, respectiva aplicaţie se pare că nu este de vânzare.

  După ce în 2012 Facebook a încercat să achiziţioneze Snapchat pentru 3 miliarde de dolari şi, s-a zvonit că Google ar fi pulsat respectiva sumă până la 4 miliarde fără succes, au început să apară mai multe alternative la respectivul serviciu. Poke a fost una dintre ele şi a venit chiar din laboratoarele de dezvoltare ale companiei lui Mark Zucherberg. Aceea a fost însă un eşec de proporţii la capitolul adopţie, motiv pentru care, aplicaţia, care se pare că ar fi fost creată în doar 12 ore, a fost ştearsă săptămâna trecută din toate magazine virtuale.

  Deoarece se pare că mai există în continuare un interes semnificativ pentru astfel de programe pentru mesagerie instant, Zucherberg nu se dă bătut. Mai multe surse, printre care şi Financial Times, au confirmat că gigantul în socializare lucrează intens la un alt fel de Snapchat care, cel puţin în stadiu de dezvoltare, poartă numele de Slingshot.

  Aplicaţia creată de Creative Labs, aceeaşi echipă in-house responsabilă de Facebook Paper, ar trebui să fie disponibilă până la sfârşitul acestei luni. Pentru că este un proiect cu un potenţial enorm, însuşi CEO-ul Facebook supraveghează îndeaproape evoluţia proiectului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.