Facebook explică de ce aplicația Messenger vrea totul din telefonul tău

  de Special Arad | 13 august 2014, 8:28 AM | Social Media

  0

  Într-un articol pe pagina de ajutor a companiei, Facebook explică de ce aplicația Messenger are nevoie de acces la atâtea date de pe telefonul nostru cu Android. “Țineți minte că Android controlează modul în care sunt denumite permisiunile, iar acest lucru nu reflectă automat ceea ce face Messenger sau alte aplicații care le folosesc”, scriu cei de la Facebook.

  Facebook a detaliat pentru ce are nevoie de acces la anumite informații din telefon, pentru a liniști utilizatorii care s-au speriat că Facebook îi spionează.

  Acces la camera foto și video – permite aplicației să facă poze direct din conversație și să trimitem foarte rapid imaginea prietenilor.

  Înregistrare audio – Permite utilizatorilor să trimită mesaje vocale, să apeleze prietenii prin internet și să trimită video-uri înregistrate direct în Messenger.

  Să sune direct numere de telefon – Poți suna un contact de Messenger prin apăsarea numărului lui de telefon.

  Primirea de SMS – Dacă adaugi un număr de telefon în contul tău de Messenger, trebuie să primești o confirmare prin SMS cu ajutorul unui cod de securitate.

  Citirea contactelor – Permite sincronizarea contactelor din telefon cu cele din Facebook Messenger, dacă dorim acest lucru. Sincronizarea se poate opri din setările Facebook Messenger.

  Sursa: Playtech

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.