Facebook cumpără o firmă de securitate

  de Special Arad | 10 august 2014, 11:42 AM | Social Media

  0

  Facebook știe că problemele de securitate prezintă cel mai mare risc pentru ecosistemul lor, lumea deja a trecut prin mai multe momente în care lipsa setărilor de intimitate le-a adus indiferența față de rețea, ștergerea contului sau trecerea către Google Plus, potrivit itnewz.ro, care citează privatecore.com.

  Au fost destule atacuri în ultimii ani care au avut ca țintă site-uri guvernamentale, rețelele de socializare, servicii de email, așa că această mutare este binevenită. PrivateCore este specializată pentru protecția datelor prin soluții software și protecția conexiunilor remote dintre servere.

  Oded Horovitz CEO-ul companiei cumpărate a declarat că este o mare oportunitate să lucreze cu o companie atât de mare și va fi și o mare provocare pentru ei să integreze tehnologia pe serverele Facebook.

  Nu cred că vor fi de nestrăpuns serverele lor după finalizarea procesului, dar măcar este un upgrade, pentru că siguranță absolută pe Internet nu există.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.