FACEBOOK a picat pe toată planeta!

  de Lucian Dănilă | 19 iunie 2014, 11:17 AM | Internaţional | Social Media

  0

  Facebook, cea mai mare reţea de socializare din lume, nu mai funcționează de câteva minute. În momentul în care doriți să deschideți contul, apare mesajul „Sorry, something went wrong” (ceva este în neregulă).

  Acesta este mesajul pe care îl primesc toţi utilizatorii când intră pe Facebook. „Error loading news feed” (Nu se poate încărca fluxul de ştiri) este mesajul afişat pe smartphone-uri.

  Conform Gândul, „Facebook este picată pentru toată lumea”, anunţă isitdownrightnow. com, un site care verifică dacă paginile web din întreaga lume sunt „online”.

  UPDATE: Rețeaua a redevenit funcțională la ora 11.23 (ora României), fiind căzută aproximativ jumătate de oră.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.