Papa Francisc a primit cea de-a treia doză de vaccin anti-COVID

  de - | 28 October 2021, 9:00 PM | Internaţional

  0

  Papa Francisc s-a imunizat cu a treia doză de vaccin anti-COVID, conform surselor citate de presa italiană. Vaticanul a început administrarea dozei booster pentru cei de peste 60 de ani, scrie europafm.ro.

  În vârstă de 84 de ani, Suveranul Pontif face parte din categoria prioritară pentru doza de „booster”. Papa Francisc a fost printre primele persoane de la Vatican vaccinate cu a treia doză, potrivit unor surse apropiate citate de presa italiană.

  Şi papa emerit Benedict al XVI-lea, în vârstă de 94 de ani, a primit a treia doză de vaccin.

  Papa Francisc a încurajat de la început campania de vaccinare și în spațiul public.

  Sursa: EuropaFM

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.