duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Explozie într-o casă din Timișoara. Șase persoane, printre care și copii, au ajuns la spital

  de - | 10 februarie 2024, 9:14 PM | Regional | Topic special

  0

  Pompierii timișoreni au intervenit de urgență, sâmbătă după masa, după ce un apel la 112 venit la ora 14:21 anunța o explozie produsă la o locuință în municipiul Timișoara, pe strada Dimineții, în zona de sud a orașului.

  „S-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara cu o autospecială de primă intervenție și comandă, două autospeciale de stingere, un autocamion cu container multirisc, un buldoexcavator și două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială pentru transport personal și victime multiple.

  La fața locului au fost alocate două ambulanțe SAJ”, a transmis ISU Timiș. În urma expoziei, patru minori și doi adulți (dintre care unul însoțitor) au fost trasportați la spital. O femeie a suferit un atac de panică, iar locuința a fost afectată pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați.

  sursa: Pressalert

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.