marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Execuția lucrărilor la pasajul din Micălaca a ajuns la 40%, informează DRDP

  de Special Arad | 3 martie 2023, 10:48 AM | Știri Arad

  2

  Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara (DRDP) informează că, în această perioadă, la pasajul denivelat de pe centura de ocolire Arad (DN 7) peste CF Arad – București se execută lucrări la rampe, infrastructură, montarea prefabricatelor la culeele 1 și 2, la aparatele de reazem se curăță și se protejează grinzile existente pe șantier.

  Antreprenorul lucrării este SPIC SRL. Stadiul de execuție al lucrărilor este de circa 40%.

  Până acum, au fost executate lucrări pentru relocarea liniilor de rețea medie tensiune de 20 kV și relocarea conductei de alimentare cu apă potabilă și va urma relocarea liniilor de înaltă tensiune de 110 kV, fiind semnat contractul cu E-Distribuție.

  Conform reprezentanților antreprenorului, în circa o lună se vor monta și primele grinzi ale pasajului. În total, vor fi montate 117 grinzi, pasajul având 13 deschideri peste calea ferată și peste DN 7, în zona Micălaca.

   

  •  Citește și: DRDP, despre lucrările la pasajul din Micălaca: „o parte din grinzi nu mai pot fi folosite” • Special Arad · ultimele știri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.