vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Eveniment caritabil: expoziția „Brazi de poveste” la muzeu

  de Special Arad | 5 decembrie 2022, 11:32 AM | Cultură | Știri Arad

  0

  Complexul Muzeal Arad vă invită marți, 6 decembrie, ora 10:00, la deschiderea expoziției „Brazi de poveste la muzeu”, eveniment caritabil organizat pentru beneficiarii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.

  Inaugurarea expoziției va avea loc în prezența vicepreședintelui Consiliului Județean Arad, Ionel Bulbuc, a reprezentanților D.G.A.S.P.C. Arad și ai Complexului Muzeal Arad, invitați ai evenimentului fiind copiii protejați din centrele din Arad.

  Expoziția „Brazi de poveste la muzeu”, care aduce magia sărbătorilor de iarnă și nostalgia copilăriei în muzeu, va fi deschisă publicului și în primul rând grupurilor școlare la Muzeul de Științe ale Naturii până duminică, 18 decembrie. În Ajunul Crăciunului brazii de poveste de la muzeul arădean vor deveni bucuria copiilor, fiind dăruiți beneficiarilor din 12 centre din județul Arad, aflate sub protecția D.G.A.S.P.C. Arad.

  Evenimentul caritabil „Brazi de poveste la muzeu” este organizat de Complexul Muzeal Arad cu sprijinul partenerilor săi, firme private din sectorul economic arădean (International Alexander, Emol Travel, MGA, Isaident & Simco, Axel Logistics Line, Dan Eurotrans, Vechiul Casino Arad, Auto Schunn, Huf Romania, Remarkt, Lavidac & Flavi, Webasto Group), fiind primul parteneriat public-privat al Complexului Muzeal Arad care va iniția anul viitor și alte colaborări cu firme private, dar și asociații non-profit din județ pentru promovarea patrimoniului cultural muzeal pe care acesta îl deține de mai mult de un secol.

  Anul viitor, în 2023, muzeul arădean va sărbători 130 de ani de existență prin organizarea unor evenimente de promovare expozițională, editorială și educațională a patrimoniului cultural mobil arădean, iar cele mai ofertante expoziții pentru public vor fi prezentate de către conducerea Complexului Muzeal Arad cu prilejul vernisării expoziției „Brazi de poveste la muzeu”, marți, 6 decembrie 2022.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.