News AlertCod roșu de inundații pentru un județ vecin! Pentru Arad… „doar” portocaliu

  de Special Arad | 24 June 2019, 8:40 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Hidrologii au emis, luni, o avertizare Cod roșu de inundații pentru râuri din județul Timiș, valabilă până la ora 12.00.

  Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, luni, o avertizare Cod roșu de inundații, valabilă pe mai multe râuri din județul Timiș, până la ora 12.00.

   

  Potrivit specialiștilor, ca urmare a precipitațiilor înregistrate în ultimele ore, se pot produce scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri importante de debite cu posibile depăşiri ale cotelor de pericol.

  Avertizarea vizează râurile din bazinul hidrografic Bega, județul Timiș.

  INHGA a mai emis, luni, și avertizări de Cod portocaliu pentru județele Suceava, Neamț, Harghita și Bacău, valabil până la ora 9.00, și pentru județele Cluj, Bihor, Hunedoara, Arad, Botoșani și Iași, care este în vigoare până la ora 12.00.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.