sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Eusebiu Pistru este noul prim-vicepreședinte al PSD Arad

  de - | 10 noiembrie 2022, 8:38 PM | Comunicate contra cost

  0

  CEX-ul județean al PSD Arad a decis, în unanimitate, prin vot, în cadrul ședinței de astăzi, că senatorul social-democrat Eusebiu Pistru va ocupa funcție de prim-vicepreședinte al PSD Arad. El a fost propus de președintele organizației, deputatul Mihai Fifor. 

  „Este normal acest lucru, senatorul Eusebiu Pistru s-a integrat foarte bine în partidul nostru și merită să fie prim-vicepreședinte al organizației județene”, a afirmat președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor. 

  PSD Arad va organiza, la începutul anului viitor, conferința județeană în care se va alege structura de conducere cu care partidul va ataca alegerile din anul 2024, la care PSD Arad vrea să obțină rezultate foarte bune.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.