Eusebiu Pistru: „Cionca să se apuce de reabilitarea drumurilor județene, înainte de a povesti baliverne pre-electorale”

  de - | 13 octombrie 2020, 1:18 PM | Comunicate contra cost

  1

  Iustin Cionca întrece din nou măsura și vorbește, în prag de alegeri, despre proiecte imaginare care stârnesc zâmbete tuturor celor care cunosc îndeaproape problema, spune deputatul PSD Arad Eusebiu Pistru.

  „Cionca nu a fost capabil să finalizeze reabilitarea drumului Arad-Șiria dar se laudă cu un proiect vechi, precum minciunile sale, drumul expres Arad-Oradea. Arădenii trebuie să știe că proiectul acesta frumos, doar pe hărtie, datează de pe vremea în care Ludovic Orban era ministrul Transporturilor. Tot pentru a crea impresie acesta a comandat în 2008 un studiu de fezabilitate de care s-a ales praful.
  Au trecut 12 ani de atunci iar PNL nu a schițat niciun gest. Acum, în prag de alegeri parlamentare, Cionca îl scoate din sertar și se laudă în mod inutil doar, doar, va trezi interesul electoratului. Cunoaștem cu toții lipsa lor de profesionalism precum și metodele de propagandă ale PNL, ca să nu mai vorbim despre lentoarea cu care CJA se apucă, execută sau finalizează orice proiect de infrastructură. Ca un om care chiar știe ce vorbește, eu îl sfătuiesc pe Cionca să repare mai întâi drumurile din județ, care sunt cu adevărat praf și pulbere, iar doar după aceea să se pornească la povestit baliverne. Asta în cazul în care cineva îl ascultă”, afirmă deputatul PSD Arad Eusebiu Pistru.

   

   

  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mai nesimtitule, ce ai facut tu pt Arad din postura de secretar de stat in ministerul transporturilor, ce drumuri s au modernizat in timp ce erai in situatia probabil, de a face ceva n sensul asta…
   Ce ai facut din postura de deputat sau senator pt jud Arad?? Iti spun eu nimic in afara de faptul de a te plimba dintr un partid intr altul!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.