Euro 2016: Rusia, descalificare cu suspendare și amendă

  de - | 15 June 2016, 8:15 AM | Sport

  2

  UEFA a dat Rusiei o descalificare cu suspendare, pentru violenţele de la Marsilia, unde suporterii ruşi s-au bătut cu cei englezi. Potrivit agenţiei Interfax, dacă violenţele se vor repeta, suspendarea selecţionatei Rusiei va intra imediat în vigoare.

  În acelaşi timp, UEFA a amendat naţionala Rusiei cu 150 de mii de euro. Decizia forului sportiv vine în ziua în care ţara gazdă a Euro 2016, Franţa, a anunţat că va expulza câteva zeci de suporteri ruşi, consideraţi o ameninţare la adresa ordinii publice.

  Citește continuarea pe Digi24.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Rezultatele surpriză de ieri însă au rămas necomentate de SAR! De ce? Aveți ceva cu ungurii și insularii din Marea Nordului?

   Ne bucurăm de reușita ungurilor, dar și a islandezilor. Au făcut meciuri neașteptat de bune. A castigat mai ales fotbalul!

   Bravo Ungaria și bravo Islanda!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.