duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Eugen Tomac a fost ales preşedintele PMP

  de - | 19 februarie 2022, 6:52 PM | Politikos

  0

  Congresul Extraordinar al Partidului Mişcarea Populară l-a ales sâmbătă pe Eugen Tomac ca preşedinte al formaţiunii politice. Eugen Tomac a candidat ca lider al moţiunii „PMP – un nou început pentru o Românie creştin-democrată”, informează Digi24.

  Din 456 de voturi exprimate, 421 au fost „pentru” moţiunea lui Tomac, 18 „împotrivă” şi 17 abţineri, informează Agerpres.

  „Le mulțumesc tuturor colegilor pentru încrederea acordată din nou! Înțeleg perfect responsabilitatea uriașă pe care o am în urma votului de astăzi. Am acceptat să-mi asum din nou o misiune atât de dificilă, pentru că îmi pasă de ceea ce am construit împreună, îmi pasă de fiecare membru al partidului nostru care a investit muncă, încredere și speranță. România are nevoie de un partid curat, liber și curajos, care să promoveze valorile creștin-democrate”, a declarat Eugen Tomac, într-o postare publicată pe contul său de Facebook.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.