luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Etapa finală și Gala Laureaților la Concursul Internaţional de Canto „Alexandru Fărcaş”, în acest weekend

  de Tomck@t | 12 septembrie 2015, 12:17 PM | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  Cea de-a doua ediție a Concursului Internaţional de Canto „Alexandru Fărcaş”, organizat de Filarmonica de Stat Arad, are loc în aceste zile, mai exact între 9 și 13 septembrie și se pun în joc premii în valoare de peste 4500 de euro.

  Înscrierile au început în această vară, iar astăzi (12 septembrie), la ora 19, va avea loc Etapa finală pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, urmând ca în seara zilei de duminică, 13 septembrie, la aceeași oră, să fie înmânate premiile câștigătorilor.

  Premii:

  Premiul I – 2000 €
  Premiul II – 1500 €
  Premiul III – 1000 €
  Plus alte premii speciale

  Gala Laureaților va beneficia și de un concert în interpretarea Orchestrei simfonice a Filarmonicii Arad, dirijată de italianul Roberto Salvalaio.

  Competiția este dedicată concurenților născuți după data de 1 ianuarie 1971, aceștia trebuind să prezinte un repertoriu alcătuit din cinci arii de operă (exclusiv în limba italiană), aparținând unor compozitori din secolele XVIII, XIX și din prima jumnătate a secolului XX. Formularele de înscriere trebuie completate și trimise pe adresa Filarmonicii de Stat Arad, până la data de 1 septembrie 2015 (Piața George Enescu, nr. 1, 310131, Arad).

  Toate documentele, inclusiv Regulamentul de concurs, pot fi descărcate de pe site-ul oficial al Filarmonicii de Stat Arad:
  http://filarmonicaarad.ro/noutati.php?d=29

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.