Gyuszi Balint: „Eu cred că toată lumea îl cunoaște pe domnul Becali…”

  de Lucian Dănilă | 31 July 2021, 12:39 PM | Sport

  0

  Declarațiile patronului echipei FCSB, Gigi Becali, au aprins puțin spiritele înainte de duelul de mâine dintre UTA și gruparea bucureșteană. Becali a declarat că este interesat să-l ia pe David Miculescu de la UTA, declarație apărută cu doar câteva zile înainte de meciul direct.

  Clubul arădean a anunțat că nu-l va ceda pe David pentru o sumă mai mică de un milion de euro, iar în ultimele zile Becali nu a mai amintit despre acest subiect. A avut el alte preocupări după eliminarea din Conference League, FCSB fiind învinsă la penalty-uri de cazacii de la Karagandî.

  Întrebat dacă l-au afectat declarațiile lui Gigi Becali, antrenorul echipei UTA, Gyuszi Balint, a spus: „Eu cred că toată lumea îl cunoaște pe domnul Becali și nu ne-au deranjat cu absolut nimic declarațiile sale. Miculescu este un jucător tânăr, cu potențial, este normal să iasă în evidență pentru un eventual transfer și nu numai pentru echipele importante din România ce-și permit sume de transfer, dar și cele de afară.

  El a rămas cu capul pe umeri, am avut o discuție foarte serioasă cu el în ceea ce privește toate acele zvonuri… Pentru că sunt zvonuri, atâta timp cât nu a venit nimic oficial, dacă la asta ne raportăm, pe adresa clubului legat de un interes al celor de la FCSB. David știe că trebuie să rămână foarte concentrat pe ceea ce are de făcut la UTA, pentru că încă mai are foarte multe de arătat aici. Chiar dacă este într-o creștere evidentă și randamentul lui este unul bun, el e capabil de mai mult”.

  La meciul de mâine seară de la ora 22, Balint nu va putea miza pe serviciile juniorului Negoescu. Tânărul jucător de atac al Bătrânei Doamne a fost convocat la lotul național U19. „Mă bucur că Negoescu devine o prezență constantă la lotul național Under 19, sper să confirme și acolo acest progres pe care l-a arătat la club”, a spus Balint.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.