luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ești pe internet? Atenție mare: tot ceea ce ai făcut rămâne înregistrat!

  de Special Arad | 28 septembrie 2015, 4:40 PM | IT

  0

  Edward Snowden își continuă seria de dezvăluiri legate de spionajul online cu informații proaspete și îngrijoratoare despre GCHQ, agenția de securitate britanică.

  După primele informații făcute publice de Edward Snowden, ne așteptăm că lucrurile să nu devină mai serioase. Dar, cu toate că au trecut doi ani de la acel moment, pare că încă vedem doar vârful ghețarului.

  Potrivit documentelor publicate de The Intercept, o operațiune de spionaj a GCHQ (Government Communications Headquarters) numită Karma Police avea scopul de a „construi un profil de browsing pentru fiecare utilizator vizibil de pe Internet. Asta înseamnă că orice utilizator de pe glob era țintă a campaniei Karma Police.

  Ce putea afla GCHQ despre tine? Absolut tot ce făceai pe Internet. Printre site-urile „ascultate” de spioni se număra nume mari, precum Yahoo, Google, Reuters, Hotmail, Youtube, Facebook, Reddit, WordPress, Amazon, CNN, BBC.

  SURSA: bzi.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.