Escroc din Germania, arestat la Arad

  de Special Arad | 30 iulie 2018, 11:23 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu scop ilustrativ

  În noaptea de 28-29 iulie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat pe raza municipiului un bărbat urmărit de autoritățile germane.

  Polițiștii au depistat și introdus în arestul I.P.J. Arad un bărbat de 66 de ani pe numele căruia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunii de bancrută frauduloasă, faptă comisă pe teritoriul aceluiași stat.

  Cel în cauză a fost prezentat magistraților Curții de Apel Timișoara, care au emis pe numele acestuia un mandat de arestare pentru 15 zile, fiind depus în arestul I.P.J. Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.