duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Epava cu oi moarte din Portul Midia a fost adusă la cheu, după trei luni de la scufundare

  de Special Arad | 26 februarie 2020, 8:15 AM | Naţional

  0

  Epava cu oi moarte scufundată în Portul Midia în noiembrie a fost adusă marți seară la cheu. Firma care se ocupă de operațiuni a anunțat că de miercuri începe pregătirile pentru extragerea cadavrelor din navă și transportul acestora la un incinerator din Tulcea, relatează Mediafax.

  Șase remorchere au adus la cheu, marți seară, epava cu oi moarte scufundată în Portul Midia. Nava a fost stabilizată din lateral de două barje mari și a fost adusă în dana 10 din port.

  Reprezentanții societății care se ocupă de ranfluarea navei au declarat că miercuri vor începe pregătirile pentru extragerea oilor moarte din corpul navei.

  Operațiunile vor fi făcute cu ajutorul unor mașini speciale și niciun muncitor nu va intra în contact direct cu animalele aflate în putrefacție.

  Oile moarte urmează apoi să fie transportate la un incinerator din Tulcea.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.