Elon Musk spune că este timpul ca Trump să „navigheze spre apus”, după ce fostul președinte l-a acuzat că e un „bullshit artist”

  de - | 12 iulie 2022, 12:06 PM | Internaţional

  0

  (foto: filmsnewsfeed.com)

  CEO-ul Tesla și SpaceX, Elon Musk, a declarat că fostul președinte Donald Trump, care dorește să devină din nou președinte în 2024, ar trebui să „își agațe pălăria și să navigheze spre apus”.

  Având peste 100 de milioane de urmăritori pe Twitter, CEO-ul Tesla a scris: „Nu urăsc omul, dar este timpul ca Trump să-și agațe pălăria și să navigheze spre apus. Democrații ar trebui, de asemenea, să anuleze atacul – nu faceți ca singura modalitate de supraviețuire a lui Trump să fie recâștigarea președinției”.

  Un comitet al Camerei bipartizane organizează audieri publice pentru a prezenta concluziile inițiale ale anchetei care a durat mai mult de un an, în urma revoltei din 6 ianuarie 2021 de la Capitoliul S.U.A., când clădirea a fost asediată de o mulțime violentă de susținători ai lui Trump. Următoarea audiere publică a comisiei a fost programată pentru astăzi, informează CNBC.

  În weekend, Trump l-a numit pe Elon Musk un „artist al vrăjelilor” (bullshit artist), susținând că Musk i-a spus anterior că l-a votat. Elon Musk a negat însă acest lucru tot pe Twitter.

  Într-un răspuns la o altă postare pe Twitter, Elon Musk a scris că „Trump va avea 82 de ani la sfârșitul mandatului (n. red. – în cazul în care ar câștiga încă un mandat), prea bătrân pentru a fi director executiv la orice, cu atât mai mult al Statelor Unite ale Americii”. Antreprenorul a mai adăugat că „dacă DeSantis candidează împotriva lui Biden în 2024, atunci DeSantis va câștiga cu ușurință – nici măcar nu are nevoie să facă campanie”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.