News AlertScene de haos la Washington: Suporterii lui Trump au intrat în Capitoliu! O femeie a fost împușcată

  de Special Arad | 6 ianuarie 2021, 11:33 PM | Internaţional

  1

  Protestatarii pro-Trump au luat cu asalt miercuri Capitoliul in timpul dezbaterilor din Congres, au ocupat terasele Capitolului și mai multe încăperi, au aruncat cu petarde și fumigene, la scurt timp după ce vicepreședintele Mike Pence a anunțat că nu se poate opune la certificarea victoriei lui Joe Biden. „Preluăm Camera”, „acesta este parlamentul nostru”, au strigat protestatarii.

  Joe Biden denunță un „asalt fără precedent asupra democrației” americane. Vicepreședintele Mike Pence a cerut încetarea „imediată” a violenței de la Capitoliu. Mai mulți ofițeri au fost răniți, iar cel puțin unul a fost transportat la spital, au declarat pentru CNN mai multe surse.
  Mai mult, o femeie este în stare critică după ce a fost împușcată în piept în clădirea Capitoliului american, după ce suporterii lui Trump au intrat în clădire, relatează The Guardian.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mă bucur că FASCIȘTII, susținători ai VIOLATORULUI DEMOCRAȚIEI, și-au dat „arama pe față”. Au demonstrat nivelul la care MANIPULAREA Jegoasă și o DEZINFORMARE ORDINARĂ cu MINCIUNI lipsite de dovezi, duce la violarea tuturor principiilor democratice. De tot ce sa întâmplat este vinovat un singur om. Fostul președinte! Tot discursul lui, de ani de zile este bazat pe minciuni și sfidare a principiilor democrației. Să o spui la nesfârșit, că tot ce nu-ți convine este Facke-Nwes, fără să o motivezi pe dovezi clare, ci pur și simplu fiindcă tu CREZI că este așa, să negi o Realitate CĂ AI FOST ÎNVINS într-un proces democratic și să refuzi să o recunoști, este să INSTIGI la VIOLAREA DEMOCRAȚIEI și instaurarea unei dictaturi a ceea ce CREDE un singur om. Implementarea unei dictaturi a religiei EU CRED, și dacă eu cred, ESTE LEGE, UN ADEVĂR ABSOLUT și nu poate fi contestată de absolut nimeni. Cine nu este cu mine este dușmanul poporului.
   .
   Sper să fie DESTITUIT înainte de 20 ianuarie, fiindcă moartea celor din ziua asta nefastă pentru ceea ce este și reprezintă democrația, sângele acestor oameni ce au murit degeaba, … resposanbilitatea morții este a fostului președinte. Se datorează tuturor dicursurilor antidemocratice și anticonstituționale, pe care fără sfârșit le-a rostit, instigând la sfidarea legii și a oricărui proces democratic, doar fiindcă nu-i convine LUI.
   .
   De asemenea, sper să fie adus în fața unui tribunal, să răspundă pentru toate ABUZURILE ȘI MINCIUNILE CU CARE A INTOXICAT DISCURSUL DEMOCRATIC și pe care le-a făcut în toata această perioadă de patru ani, atât el cât și toți membrii familiei ce au fost implicați.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.