miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Elon Musk a schimbat sigla Twitter cu simbolul Dogecoin, sfidând acuzația că a manipulat valoarea cryptomonedei

  de - | 4 aprilie 2023, 11:16 AM | Internaţional | Social Media

  0

  Twitter a operat această schimbare numai în versiunea web, nu și pe aplicațiile de mobil ale rețelei sociale. Sigla Dogecoin este vizibilă în partea din stânga-sus a paginii de pornire a Twitter, în locul în care în mod obișnuit era prezentă pasărea albastră, logo-ul rețelei, informează Biziday.

  Elon Musk, directorul executiv al Twitter, a atras atenția asupra schimbării, postând un meme pe contul său. În urma schimbării, valoarea cryptomonedei a crescut cu 30%, până la peste 0,10 dolari.

  Modificarea are loc la câteva zile după ce Musk a cerut respingerea unui proces intentat de mai mulți speculatori, care l-au acuzat că a umflat artificial valoarea Dogecoin, apoi a lăsat-o să se prăbușească. În acest fel, spun speculatorii, Musk a avut câștiguri de miliarde de dolari de pe urma pierderii celorlalți traderi, scrie Biziday, citând The Guardian.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.