duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Elicopter prăbușit în Harghita. Pilotul a murit

  de - | 26 septembrie 2015, 3:01 PM | Naţional

  0

  Pilotul unui elicopter de mici dimensiuni şi-a pierdut viaţa, sâmbătă dimineaţa, după ce aparatul a explodat în aer. Potrivit România TV, elicopetrul s-a făcut bucăţi. Nenorociurea s-a întâmplat aproape de Odorheiul Secuiesc. La faţa locului este o adevărată desfăşurare de forţe de poliţie, jandarmi şi pompieri.

  Un girocopter s-a prabusit, sambata dimineata, in apropiere de Odorheiu Secuiesc, in judetul Harghita, din motive deocamdata necunoscute. O singura persoana se afla la bord si a murit, dupa ce aparatul s-a lovit de sol.

  Apelul la serviciul de urgență s-a primit la ora 10:44 şi imediat un echipaj de prim ajutor a mers la faţa locului pentru a acorda primele îngrijiri medicale răniţilor. Din păcate, când au ajuns acolo pompierii și jandarmii au găsit aparatul de zbor în flăcări. După stingerea incendiului, s-a descoperit corpul neînsuflețit al pilotului, un bărbat de 39 de ani.

  „Din păcate pilotul nu a supravieţuit. Apelul a venit prin 112 în această dimineaţă şi la faţa locului s-au deplasat forţe de la ISU, respectiv pompieri şi echipaj SMURD. Au ajuns repede. Elicopterul era căzut într-o zonă împădurită, cu incendiu. Este un aparat de zbor uşor, de mici dimensiuni. Nu ştim deocamdată ce s-a întâmplat”, a declarat Raed Arafat pentru România TV.

  Deocamdata nu se cunosc imprejurarile in care s-a produs accidentul, iar echipele de interventie s-au deplasat la fata locului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.