Elevii și cadrele didactice din Vladimirescu au învățat despre pericolele cyberbullying-ului

  de Special Arad | 10 mai 2019, 9:55 AM | Educaţie

  0

  Comunicat. Joi, 9 mai, a avut loc o acțiune de prevenire și combatere a cyberbullying-ului, din cadrul proiectului organizat de Consiliul Județean al Elevilor Arad și Inspectoratul Școlar Județean Arad, “Suntem offline abuzului online – #stopcyberbullying”.

  Acțiunea s-a desfășurat la Școala Gimnazială Vladimirescu Arad, unde au participat peste 100 de elevi și cadre didactice.

  Alături de aceștia au fost și reprezentanți ai I.P.J. ARAD, I.J.J. ARAD, D.G.A.S.P.C., C.J.R.A.E., care au luat, de asemenea, cuvântul și le-au explicat elevilor de gimnaziu prezenți diferite aspecte legate de cyberbullying și diferite cazuri cu care s-au confruntat, astfel oferindu-le o viziune cât mai reală asupra lucrurilor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.