joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Activitate de prevenție a polițiștilor cu elevii din Pleșcuța, despre bullying și riscurile consumului de droguri

  de Special Arad | 9 aprilie 2024, 3:10 PM | Pleşcuţa | Știri Arad

  0

  Polițiștii Secției 10 Rurală Gurahonţ, împreună cu profesorii școlii din Pleșcuța, au organizat o întâlnire cu elevii. Într-un cadru relaxat, copiii de gimnaziu, polițiștii și profesorii au dezbătut unul din subiectele „fierbinți” ale realității vieții de elev: tentațiile consumului de droguri, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

  Discuțiile au tratat atât efectele pe termen mediu și lung al consumului de substanțe cu efect psihoactiv, cât și acțiuni concrete de refuz al tentațiilor, recunoașterea semnelor consumului și modalități de sesizare ale autorităților, în situații punctuale.

  Tot în acest context a fost discutat bullying-ul, de la cauze și rezolvare, până la identificarea victimei și agresorului.

  Prevenirea este o componentă importantă a activităților polițiștilor arădeni, fiind desfășurată periodic în unitățile de învățământ din raza de competență, transmite IPJ Arad.

  Activitate de prevenție a polițiștilor cu elevii din Pleșcuța, despre bullying și riscurile consumului de droguri (2)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.