duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Elevii Liceului Sportiv din Arad au împărțit flori femeilor, dar și un mesaj important: „Sportul este esențial pentru o viață sănătoasă”

  de Andrada Bobiș | 9 martie 2024, 9:25 AM | Știri Arad

  0

  Vineri 8 Martie, elevii Liceului cu „Program Sportiv,, din Arad au făcut ,,încălzirea” pe stradă, oferind cu drag flori doamnelor şi domnişoarelor, cu ocazia zilei de 8 Martie.

  ,,Sportul este important pentru o viață sănătoasă” a fost mesajul elevilor.

  În această zi deosebită încărcată de emoții în sufletul oricărei femei, elevii liceului au împărțit lalele și un călduros gând bun şi o primăvară frumoasă. Totodată, aceştia le-au transmis doamnelor și domnișoarelor și un mesaj: cât este de important sportul pentru o viață sănătoasă!

  ” Acțiunea a fost plănuită împreună cu Mandache Andra, profesor la catedra de baschet. Florile şi sfaturile transmise de aceştia au fost primite cu zâmbetul pe buze de către toate doamnele şi domnişoarele întâmpinate de elevi. Copiii au înțeles că atunci când suntem generoși în moduri mici și aducem un zâmbet pe chipul unui străin, poate putem schimba viața altcuiva pentru totdeauna” a mărturisit pentru Special Arad, directorul LPS Arad, profesor Moțiu Alina.

  elevii liceul sportiv 1

  Citește și: De Ziua Femeii, cele 8 polițiste de la Poliția Rutieră Arad destăinuie de ce au ales această meserie și ce lucruri trăznite le spun șoferii în trafic

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.