joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  8 martie cu violențe în familie, la Arad. Trei femei au cerut ordine de protecție

  de Special Arad | 9 martie 2024, 11:58 AM | Știri Arad

  0

  A fost un 8 martie cu violențe în familie, în județul Arad, trei bărbați alegându-se cu ordine de protecție pe numele lor după ce și-au lovit soțiile, concubinele și chiar mamele.

  La toate cele trei cazuri a fost solicitată intervenția Poliției. Astfel „în dimineața zilei de 8 martie, polițiștii orașului Nădlac au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 61 de ani, din Nădlac, și-ar fi lovit soția. Pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție provizoriu”.

  Cel de-al doilea ordin de protecție provizoriu „a fost emis la data de 8 martie de polițiștii Biroului de Poliție Comunală Șiria, pe numele unui bărbat de 43 de ani, din localitate, care, pe fondul consumului de alcool ar fi provocat scandal și și-ar fi lovit mama”.

  Ultimul ordin de protecție provizoriu a fost emis de polițiștii de la Sebiș „pe numele unui bărbat de 28 de ani, din localitate, care, pe fondul unor neînțelegeri cu fosta concubină ar fi îmbrâncit-o”.

  Potrivit IPJ Arad „în toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru stabilirea situațiilor de fapt și luarea măsurilor legale”.

  Citește și: Arădean cu comportament agresiv într-un parc în care se aflau copii, încătușat de polițiștii locali

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.