marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Elevii, îndemnați să cunoască și să protejeze patrimoniul cultural național

  de Special Arad | 21 aprilie 2016, 5:04 PM | Educaţie

  0

  În cadrul programului ”Școala Altfel -Să știi mai multe, să fii mai bun” Inspectoratul General al Poliției Române și Fundația Collegium XXI organizează și desfășoară, în parteneriat, proiectul educațional ”Cunoaște și protejează patrimoniul cultural național!”.

  În cadrul acestui proiect, la data de 19 aprilie 2016, în incinta Complexului Muzeal Arad, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Arad, au desfășurat mai multe activități informativ- preventive dedicate educației antiinfracționale și antivictimale precum și protejării patrimoniului cultural national. Beneficiarii, peste 140 de elevi a trei unități de învățământ din municipiu, (Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu”, Școala Gimnazială „Iosif Moldovan” și Centrul Școlar Pentru Educație Incluzivă) au primit diplome și eșarfe din partea inițiatorilor proiectului.

  În zilele următoare, în cadrul programului ”Școala Altfel, -Să știi mai multe, să fii mai bun” polițiștii vor continua să se întâlnească cu preșcolarii și școlarii din unitățile de învățământ din municipiu și județ.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.