miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Elevii de la Palat au cucerit Ghiocelul de Argint: 23 de locul I și 2 trofee

  de Special Arad | 20 aprilie 2016, 8:32 AM | Știri Arad

  0

  Palatul Copiilor Arad a câştigat 23 de locuri I și două trofee la Concursul Internaţional de dans și muzică „Ghiocelul de Argint”, desfășurat recent la Teatrul Ioan Slavici Arad și la Teatrul de Marionete. La categoria dans sportiv, Trupa Azucar (cls. I-II, III-IV, IX-XII) coordonată de prof. Ioana Lung, a obținut 5 locuri I la secțiunile standard și swing. Dansul modern a adus 9 locuri I și un loc II la secțiunile dans modern, show-revue, dans de caracter, majorete, dans tematic și show- dans, cu trupele Baby Star I, Baby Star II, Mirabela, Stil I și Stil II, pregătite de prof. Mirela Cosma.

  Două trofee la canto

  Cercul de canto coordonat de prof. Laura Roșu  a obținut două trofee (Pop Aiana Maria, Cuc Melania Alexandra), 9 premii I (Sîrbu Maria Antonia, Solomie Maria Anastasia, Timișan Iulia Maria, Mariș Alesia, Bosancu Alexandra, Dan Ecaterina, Chelariu Flavia, Iovi Marcela Melania, Manea Andrei ), un loc II (Cosma Laura)  și 2 locuri III ( Curtuți Paul, Pirtea Carina Maria).

  Numeroși participanți

  La competiție au participat  concurenți din Slovacia, Ungaria, Republica Moldova, Serbia, Ucraina  și  din aproximativ 30 de județe din țară. Din juriu au făcut parte profesori de specilitate, iar la secțiunea de dans, prin tragere la sorți, au jurizat și doi profesori coordonatori, participanți în concurs.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.