miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Elevii de la „Adam Muller Guttenbrunn”, din Zăbrani, au aflat de la polițiști cum să contracareze bullying-ul

  de Special Arad | 23 februarie 2022, 12:27 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Polițiștii Biroului Siguranță Școlară, împreună cu cei ai Compartimentului de Analiză și Prevenirea Criminalității, continuă activitățile pentru prevenirea bullying-ului, în unitățile de învățământ din județ.

  Astfel, în ziua de 21 februarie, a fost organizată o întâlnire cu elevii claselor V-VIII, din cadrul Școlii Gimnaziale „Adam Muller Guttenbrunn”, din Zăbrani, pentru a le explica urmările acestui fenomen, identificarea victimelor și măsurile pe care fiecare dintre ei le pot lua pentru a contracara efectele.

  Totodată, au fost discutate cu elevii probleme de legislație contravențională și penală, cu precădere aplicarea legii în cazul minorilor.

  Activitățile polițiștilor de siguranță școlară și prevenire sunt centrate, în această perioadă, pe prevenirea fenomenuljui de bullying și a victimizării minorilor, fiind organizate întâniri cu elevi ai școlilor din municipiu și județ.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.