miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Elevii Colegiului Tehnologic de Industrie Alimentară au vorbit despre delicvența juvenilă cu inspectorul principal al IPJ Arad

  de Special Arad | 30 septembrie 2015, 4:59 PM | Educaţie

  0

  În această săptămână se desfășoară în orașul nostru „Săptămâna prevenirii criminalității”. Cu această ocazie, ieri, 29 septembrie, elevii de la Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad au avut parte activitate dedicată prevenirii delicvenței juvenile.

  Inspectorul principal Laura Şanta de la Compartimentul de Analiză şi Prevenirea Criminalității din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Arad, le-a prezentat elevilor claselor a IX-a şi a X-a materiale audio-video pe această temă, a abordat teme precum limitele răspunderii penale a minorilor, cauzele şi condițiile favorizante comiterii de infracțiuni, consecințele juridice ale comiterii faptelor penale şi contravenționale. Activitatea a fost coordonată de doamna director Ghinga Olga-Iulia, doamna director adjunct Pop Lavinia şi doamna consilier educativ Cordovan Raluca.

  agricol 3 agricol 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.