vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  El este noul șef al ISU Arad! Pompier din tată în fiu (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 6 decembrie 2016, 2:39 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Ioan Bogdănescu a predat în această după amiază șefia ISU Arad, iar despre acest lucru, colega noastră Raluca Medeleanu a scris un reportaj de la ceremonia de predare-primire la care au participat și Raed Arafat sau generalul de brigadă Ovidiu Vasilică, șeful IGSU România.

  Noul comandant al ISU Arad, interimar, este locotenent-colonel Cristian Gârbău, cel care până astăzi a îndeplinit funcţia de prim adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad.

  Locotenent – colonel Gârbău Cristian este absolvent al Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 2000. În perioada 2000-2001 a ocupat funcţia de ajutor al comandantului Secţiei Ineu, 2001-2002 locţiitor al comandantului Detaşamentului Arad iar din 2002 până în prezent a fost comandant al Secţiei Bârzava.

  Lt.col Gârbău Cristian a fost numit prim-adjunct la data de 15.03.2016, atunci când a trecut în rezervă cu drept de pensie colonelul Paicu Dan.

  Cristian Gârbău, noul șef al ISU Arad până la organizarea unui concurs pentru postul de şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş”, este fiul unui fost pompier, „Bubu” Gârbău, fost mecanic la grupul de pe strada Andrei Șaguna, decedat din păcate în urmă cu câțiva ani.

  garbau-2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.