Egal cu brazilienii! UTA a transpirat serios în Antalya pentru o remiză cu Gremio

  de Lucian Dănilă | 8 februarie 2020, 8:52 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  UTA a jucat astăzi cu brazilienii de la Gremio Novorizontino, mai precis cu echipa olimpică a acestui club, echipă care evoluează în liga a treia din Brazilia.

  Gyuszi Balint a trimis în teren următoarea formație: Bolboașă – Tomozei, Melinte, Crișan, Roumpoulakou – Moise, Hrezdac, Miculescu, Ursu, Jebari – Buhăcianu.

  Gremio a început cu Joao Vitor – Justen, Adilson, Henrique, Almeida, Leo, Santos, Martins, Fernando, Cristopher, Jackson.

  Deși vremea s-a mai îndreptat, așa cum ne-a spus ieri antrenorul echipei arădene, astăzi, în timpul meciului, vântul a bătut foarte tare. UTA a atacat în prima parte contra vântului.

  Gremio a condus la pauză cu 1-0, după un gol marcat în minutul 29 printr-un șut în dreapta lui Bolboașă.

  Buhăcianu a avut cea mai mare ocazie a roș-albilor, dar lovitura sa de cap din minutul 40 a fost respinsă de pe linia porții de fotbaliștii sud-americani.

  După pauză, staff-ul tehnic al arădenilor i-a lăsat la vestiare pe Bolboașă, Tomozei, Melinte, Moise, Miculescu și Buhăcianu, iar în locul lor au intrat Iacob, Ilie, Pușcaș, Oroian, Ciucur și Ioniță.

  UTA a atacat mai mult în a doua parte a jocului, profitând de faptul că de data aceasta ataca cu vântul din spate. Ioniță, Pușcaș, Hrezdac și Crișan, au ratat rând pe rând marcarea golului egalizator.

  În minutul 60, Simo, Jebari și Hrezdac au fost înlocuiți cu Andrei Rus, Cipri Rus și Isac.

  Golgeterul „Bătrânei Doamne”, Cipri Rus, și-a făcut simțită prezența pe teren imediat după ce a intrat. În minutul 67 a primit o pasă de la Florin Ilie, dar șutul său a fost respins în corner.

  În minutul 70, Bustea a intrat în locul lui Ursu.

  Pușcaș a ratat două ocazii în două minute.

  În minutul 76, Cipri Rus avea să egaleze scorul. Acesta a trimis în plasă după o centrare în fața porții a lui Oroian.

  În minutul 77 au ieșit Oroian și Crișan și au intrat juniorii Pașcu și Gavrilă.

  Alexandru Ioniță putea să înscrie golul victoriei în minutul 88, dar șutul său a trecut puțin alături de poartă.

  A fost un joc disputat, în fața unei echipe arțăgoase care a jucat de multe ori la limita regulamentului.

  „Mă bucur că a intervenit această modificare în programul nostru, nu a fost nicio fisură sau vreo lovitură de teatru, dar am considerat că putem juca împotriva unei echipe de alt profil, cu jucători tehnici, rapizi și foarte motivați. Din păcate, sau poate din fericire, am primit azi o lecție despre ce înseamnă fotbalul jucat “cu foame”, cu ambiție și determinare duse la maxim chiar și intr-un meci amical. Rezultatul contează mai puțin, important este să înțelegem cu toții că această perioadă este extrem de importantă din toate punctele de vedere, dar mai ales în ceea ce privește modul de abordare al momentului, în așa fel încât să ne putem construi un viitor frumos. Sunt concluzii de tras după acest meci, ca după fiecare meci de pregătire, de altfel, sunt și anumite semne de întrebare care se ridică, însă le vom regla pe toate. Mai avem șase zile de cantonament, încă două jocuri-test în compania unor adversari puternici și sper să putem bifa toate obiectivele noastre din această perioadă”, a declarat Gyuszi Balint la finalul partidei cu Gremio Novorizontino.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.