sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Editura Concordia a publicat „În jocul timpului” – antologia Ligii Scriitorilor, filiala Arad

  de Raluca Medeleanu | 31 mai 2020, 1:12 PM | Cultură

  0

  În decursul săptămânii trecute, a ieșit de sub lumina tiparului antologia bilingvă de texte literare semnate de membrii Ligii Scriitorilor din România, filiala Arad, cu sprijinul Bibliotecii Județene A.D. Xenopol.

  „Anunț cu o mare bucurie ieșirea de sub tipar a antologiei asociației noastre, Liga Scriitorilor din România -filiala Arad, ”În jocul timpului – Il gioco del tempo”! Antologia este, așa cum se înțelege, biblingvă: româno-italiană.
  Mulțumim editurii arădene, Concordia, condusă de dl. Stetcu Petru, pentru calitatea tipăririi, mulțumim, de asemenea, d-nei Mara Chirițescu pentru traducerea textelor în italiană, d-lui Alexandru Florin Țene pentru elogioasa prefață, artistului plastic Dico Aurel, pentru frumoasa prezentare grafică a hainei cărții și mai ales d-lui director al Bibliotecii Județene Alexandru D. Xenopol Arad, Doru Sinaci, din generozitatea căruia s-a tipărit această carte muuuult așteptată!”,
  a spus Lucia Bibarț, președintele Ligii Scriitorilor, filiala Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.