Editura Concordia a publicat „În jocul timpului” – antologia Ligii Scriitorilor, filiala Arad

  de Raluca Medeleanu | 31 mai 2020, 1:12 PM | Cultură

  0

  În decursul săptămânii trecute, a ieșit de sub lumina tiparului antologia bilingvă de texte literare semnate de membrii Ligii Scriitorilor din România, filiala Arad, cu sprijinul Bibliotecii Județene A.D. Xenopol.

  „Anunț cu o mare bucurie ieșirea de sub tipar a antologiei asociației noastre, Liga Scriitorilor din România -filiala Arad, ”În jocul timpului – Il gioco del tempo”! Antologia este, așa cum se înțelege, biblingvă: româno-italiană.
  Mulțumim editurii arădene, Concordia, condusă de dl. Stetcu Petru, pentru calitatea tipăririi, mulțumim, de asemenea, d-nei Mara Chirițescu pentru traducerea textelor în italiană, d-lui Alexandru Florin Țene pentru elogioasa prefață, artistului plastic Dico Aurel, pentru frumoasa prezentare grafică a hainei cărții și mai ales d-lui director al Bibliotecii Județene Alexandru D. Xenopol Arad, Doru Sinaci, din generozitatea căruia s-a tipărit această carte muuuult așteptată!”,
  a spus Lucia Bibarț, președintele Ligii Scriitorilor, filiala Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.