Valentin Voicilă și Constantin Dehelean, invitații Ligii Scriitorilor – filiala Arad, la o discuție despre o „Decembrie fierbinte”

  de Special Arad | 6 decembrie 2018, 1:41 PM | Cultură

  0

  Regizorul Valentin Voicilă și poetul Constantin Dehelean

  După întâlnirea sub semnul Centenarului Marii Uniri de la sfârșitul lunii noiembrie, Liga Scriitorilor din România – filiala Arad reînnoiește invitația tuturor celor interesați la un nou cenaclu literar, tema fiind de data aceasta Decembrie 1989, când România se transforma năucită din Republică comunistă în Republică liberă, semiprezidențială azi.

  Vor fi evocate acele momente de mare dramatism alături de doi invitați speciali: poetul Constantin Dehelean și revoluționarul Valentin Voicilă, actorul / regizorul arădean care a știut, cu delicatețe și fermitate de lider, să dea un curs pacifist demonstrațiilor ce ar fi putut degenera într-un război civil.

  Întâlnirea literară va avea loc la Galeria de artă „Dor de artă” de pe str. Mihai Eminescu, luni, 10 decembrie, la ora 17.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.