Ediţia de vacanţă Playboy a apărut pe piaţă

  de Special Arad | 5 iulie 2014, 1:50 PM | Undeva

  0

  Ediţia dublă a revistei Playboy include 12 destinaţii de vacanţă pentru burlaci, un pictorial incendiar cu Ştefania Moise, un ghid esenţial pentru călătoriile cu avionul sunt doar câteva argumente pentru a pune revista în bagajele de concediu, scrie Mediafax.

  Playboy SUA a stat de vorbă cu Gary Oldman, unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood despre actorie, corectitudine şi politică.

  În secţiunea aniversară Playback, Playboy continuă seria interviurilor istorice cu Woody Allen, Jack Nicholson, Jimmy Carter, Phil Collins, Joan Baez şi Goldie Hawn.

  Playmate-ul ediţiei se numeşte Raiana şi promite să dea startul unei vacanţe spectaculoase.

  playboy

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.