vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Echipamentele de protecție contra Covid-19 din școlile speciale din Arad, achiziționate din bani europeni

  de Special Arad | 25 iunie 2021, 6:13 PM | Știri Arad

  0

  (foto: fotografie cu rol ilustrativ)

  Comunicat   Pentru protejarea elevilor și personalului Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Arad și Liceului Special „Sfânta Maria” Arad, Consiliul Județean a câștigat fonduri europene pentru cumpărarea de combinezoane, mănuși de unică folosință, măști de unică folosință și soluții necesare asigurării igienei și dezinfecției, aparatura destinată dezinfecției și sterilizării aerului. Se va achiziționa din fonduri europene nerambursabile necesarul de echipamente de protecție personală pentru elevii din unitățile de învățământ din subordinea Consiliului Județean Arad pentru aproximativ 12 luni. Valoarea totală a proiectului este 458.644,28 lei, TVA inclus.

  Consiliul Județean a depus o cerere de finanțare pentru proiectul „Consolidarea capacității unităților de învățământ din subordinea Consiliului Județean Arad pentru gestionarea pandemiei generate de virusul SARS-COV-2”, în cadrul Programului Operațional Infrastructura Mare, 2014-2020. Prin proiect se urmărește îmbunătățirea capacității de răspuns la criza COVID-19 prin asigurarea procesului educațional din unitățile de învățământ special subordonate Consiliului Județean Arad în condiții de sănătate, siguranță și securitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.