duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Echipamente de protecție Covid-19, de peste 96.000 euro, pentru centrele sociale din Arad

  de Raluca Medeleanu | 28 iulie 2020, 3:22 PM | Administraţie

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Având ca scop creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19, consilierii locali au votat astăzi, în ședința CLM, un proiect de hotărâre prin care se achiziționează, prin fonduri europene,  echipamente speciale pentru centrele sociale rezidențiale din județul Arad (azilele de bătrâni, casele de copii, adăpostul de noapte).
  Proiectul a fost inițiat de către Consiliul Județean Arad în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială (instituție subordonată Consiliului Județean) și Protecția Copilului Arad și Direcția de Asistență Socială Arad (instituție subordonată Primăriei) și a fost depus în 29 iunie pentru obținerea finanțării. Acum, votul consilierilor locali a fost mai mult o chestiune birocratică, fiind nevoie de o reactualizare a unei anexe din proiect, care viza indicatorii tehnico-economici (financiari).
  Valoarea echipamentelor de protecție personală achiziționate se ridică la suma de 96.787,34 euro, bani obținuți prin fonduri europene, prin intermediul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014- 2020, Axa Prioritară 9 – ”Protejarea sănătății populației în contextul pandemiei cauzate d COVID-19”, Obiectivul Specific 9.1 ”Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.