vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Echipa OMS, după ancheta în Wuhan: „Nu există dovezi ale răspândirii coronavirusului în China înainte de sfârşitul anului 2019”

  de - | 9 februarie 2021, 6:40 PM | Coronavirus | Internaţional

  0

  Captură video (foto: The Guardian)

  Misiunea OMS în Wuhan s-a încheiat. „Originea coronavirusului este animală. Cei mai probabili candidaţi pentru transmitere sunt liliecii sau pangolinii”, spune şeful misiunii din Wuhan, Peter Ben Embarek, potrivit Aleph News.

  „Toate datele pe care le-am colectat până acum ne conduc la concluzia că originea coronavirusului este animală”, a spus şeful misiunii OMS din Wuhan, Peter Ben Embarek, într-o conferinţă de presă, conform Agenţiei ANSA.

  De aceeaşi părere a fost profesorul Lian Wannian, şeful delegaţiei a 17 experţi chinezi care au sprijinit misiunea OMS.

  „Nu există dovezi substanţiale ale răspândirii coronavirusului în China înainte de sfârşitul anului 2019. Şi nu există dovezi că acesta a circulat în Wuhan înainte de decembrie 2019”, a spus profesorul Lian Wannian.

  Sursa: alephnews.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.