Pola Zilei: Cum, când, unde și de ce se duce exprefectul Stoian?

  de E. Nola | 6 martie 2021, 11:40 AM | Pola Zilei

  1

  El e un ex mai deosebit.

  Omul are prezență, chiar dacă nu are carismă, vizitele sale nocturne în spitalul arădean, care începe din ce în ce mai mult să semene cu purgatoriul lui Dante, intrând deja în folclorul local.

  Informațiile noastre, mult mai interesante decât cele ale lor, spun că Domnul Stoian, ajuns prefect, se simțea mai mult decât prefect, iar acum, după ce a fost înlocuit cu un ungur, care pe deasupra se numește și Csaba, nu ar vrea să se ducă, în fond, cel puțin până când virusul mai adastă pe aici, nu este loc mai protejat și sigur ca la Prefectură. Nemaivorbind de faptul că în unguri nu ai cum să te încrezi.

  Secretar general ar vrea, în fond e exact ca pe vremuri la PCR, secretarul general este peste toți și la o adică chiar și peste sine însuși. Deocamdată e bine, pandemia întârzie orice hotărâre sau decizie, nemaivorbind de faptul că mai face și victime.

  Ar fi chiar scandalos ca un asemenea habarnist celebru să rămână fără coledzii…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. La noi totul e posibil toți incapabili sunt numiți politic în funcții publice dar ei nu stiu ce înseamnă să ai fler și să poți să fi un managee bun.
   Ajung tot felul de idioți in fumctii publice iar acest aspect ucide dar nimeni nu se gândește la acest lucru. Se gândesc doar la binele lor personal și doar să facă neconditionat ce li se spune de la centrala de partid .

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.