duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce ziceți, care ar fi postul pentru Călin Bibarț în care ar arăta cel mai bine?

  de E. Nola | 23 martie 2024, 9:13 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  3

  Întrerupem seria începută acum două săptămâni, cea care se va ocupa în continuare cu întrebările pe care le-ați adresa, având în vedere efervescența electorală, cu plăcere oamenilor importanți din urbe. A intervenit ceva, trebuie să știm ce.

  E vorba despre limpezirea candidaților pentru alegerile care vor urma. După ultimele informații lucrurile devin cât de cât clare, PNL-ul merge separat aici la Arad, cu Bibi la Primărie și cu Iustin Cionca la Consiliul Județean.

  Cel puțin în acest moment, Fifor trebuie să se gândească la o candidatură bazată pe forțe proprii, el, eventual , în concurență cu Cionca, iar Cheșa cu Bibarț.

  Restul contează mai puțin, chiar dacă astfel doctorul Wiener de la USR, respectiv Alianța Dreapta Unită, primește o șansă în plus, mai mult chiar, o șansă de a ieși în față. Cu AUR sunt probleme, Leo Aslău trebuie să mai aștepte să vadă ce zice Ghiță Falcă. Cristi Galea este exact acolo unde trebuie să fie, iar UDMR nu intră în joc, mai precis ei joacă așa mai de pe margine, că asta îi prinde cel mai bine.

  Așadar Bibi rămâne în față, rămâne cel mai tare, e momentul să vă întrebăm pe bune unde, cum și de ce îl vedeți așa cum îl vedeți, având în vedere că fiind un jucător politic mai năzdrăvan așa, nu e ușor cu el. În fond joacă pe orice post, dar cel mai mult îi place ca rezervă care intră în ultimele minute să dea golul decisiv.
  Ia vedeți!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce ziceți, care ar fi postul pentru Călin Bibarț în care ar arăta cel mai bine?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.