luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ford Fiesta Sedan: cam așa ar putea arăta noul rival al Daciei Logan

  de - | 13 decembrie 2016, 8:41 AM | Auto

  0

  Ford Fiesta Sedan este oferit deja pe piețe precum cele din Statele Unite, America de Sud sau Rusia. În Europa, modelul cu patru portiere nu a fost oferit, dar acest lucru s-ar putea schimba odată cu noua generație, scrie AutoExpert.ro.

  Dacă vă întrebați cum ar putea arată noul rival al Daciei Logan, graficianul din spatele blog-ului theophilluschin.com are o idee. Interpretările sale digitale dezvăluie un design plăcut, inspirat de cel al sedanului Escort, vândut și produs doar în China.

  A șaptea generație a modelului de clasă mică Ford vine cu un design proaspăt și dimensiuni exterioare mai generoase: 4.040 mm lungime, 1.734 mm lățime, 1.483 mm înălțime. Astfel, lungimea și lățimea sunt acum mai generoase cu 71 mm, respectiv 12 mm, iar ampatamentul a crescut cu 4 mm până la 2.493 mm, pasagerii de pe bancheta din spate beneficiind de spațiu pentru genunchi cu 16 mm mai mare.

  ford-fiesta-sedan-2

  Disponibi inițial cu trei și cinci uși, noul Ford Fiesta este dezvoltat pe o versiune puternic revizuită a actualei platforme tehnice (Global-B), cu suspensie față MacPherson și punte spate semirigidă. Ecartamentul față este mai lat cu 30 mm, iar cel posterior cu 10 mm, geometria suspensiilor fiind optimizată pentru a permite montarea unor jante cu diametru de până la 18 inch. Bara anti-ruliu față este mai ușoară, dar mai rididă, pentru un feedback mai bun al direcției și un ruliu redus.

  La interior, marea noutate este centrala multimedia de ultimă generație SYNC3, cu touchscreen de 8 inch (pentru Titanium și Vignale, 6,5 inch standard), comenzi vocale și integrare completă pentru dispozitivele mobile compatibile cu standardele Apple CarPlay și Android Auto.

  MAI MULTE DETALII DESPRE NOUL FIESTA AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.